Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да вътрешно
    След 12 ще ти звъна.Мерси.

Comment

• Това е доста редовен номер на нашите бараки. Поне следващия път като чуеш характерното потропване ще знаеш, че или полуоска е тръгнала да се развива или гума. Другия път внимавай повече, защото може и колело да ти се развие. Мисля, че имам тази скоба, но в близките една-две седмици просто нямам физическата възможност да ходя и да ровя по складовете. Ако не бързаш пиши.
      alfa romeo sprint 1984

Comment

• Нищо не е тръгнало да се развива.Разглобявах,но на болта гнездото бе замазано и шестограма не свърши работа,та трябваше с ножовка да се реже.
        Ако не намеря скобата,ти ще си последната надежда.

Comment

• Колега Triptih, ако си на зор мога да ти изпратя в понеделник пълен комплект от трите скоби и шестте болта подарък. Само ще си платиш доставката по еконт. Ако решиш номера ми е 0888 939548
          ALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic

Comment

• Благодаря ти колега,но Иво(Мордохай)се е ангажирал да ми прати.

Comment

• Колеги, въртят ми се разни мисли из главата и реших, че ми трябва опорна греда на мотора и всички предни носачи от Алфа 33 1.7 16 клапана.

Ще съм благодарен ако помогнете в намирането.
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                Колеги, въртят ми се разни мисли из главата и реших, че ми трябва опорна греда на мотора и всички предни носачи от Алфа 33 1.7 16 клапана.

Ще съм благодарен ако помогнете в намирането.
                Митак, ако аз бях рашл да правя това, което си замислил (всъщност вече съм го направил) е старата греда, старите носачи, старата стаб щанга.

Утре ако ходиш на феста ще го обсъдим.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Търся импулсен датчик на коляновият вал от 33,145,146 боксер . Кръгъл с 3 болта,по възможност с 2 пина на буксата но и с 3 става,от лявата страна е . Нужно е да е сигурен,че бачка тоест от работещ двигател . Моя прави някакви чалъми като загрее колата и гасне,няма палене докато неизтине .Намерен нов !
                  Last edited by RaIDeR; d.m.y г., 21:01.
                  Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• На някой да му се намират 40мм. вертикални карбуратори вебер, че ми се въртят едни мисли в главата?
                    alfa romeo sprint 1984

Comment

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                      На някой да му се намират 40мм. вертикални карбуратори вебер, че ми се въртят едни мисли в главата?
                      Аз нямам, но ако зависи от мен, аз бих си взел Делорто - по-добрият карбуратор! В пъти по-приятен като усещане за педала е.

Comment

• Стига бе адаш, ти ще кажеш да сложа солекс накрая.
                        Всъщност не знам, нямам преки наблюдения над ДеЛорто на пътя, но ми се струва, че вебера е малко по-опростен и по-добре ще хомогенизира.
                        И да те питам, ти последно с какви караш?
                        alfa romeo sprint 1984

Comment

Стига бе адаш, ти ще кажеш да сложа солекс накрая.
                          Всъщност не знам, нямам преки наблюдения над ДеЛорто на пътя, но ми се струва, че вебера е малко по-опростен и по-добре ще хомогенизира.
                          И да те питам, ти последно с какви караш?
                          Едно време оригиналния 1.5 мотор ми беше като твоя, с Вебери. Много проблеми имах с тях. Все нещо не им беше наред. По-късно и сложих Делорто и просто бях очарован. Делорто-то е в пъти по-добре изпълнен карбуратор, всичко му е по-хубаво. До последно си го карах мотора с Делорто 36-ци.
                          А сега съм пак с Делорто от 1.7 8 клапана QV , с големите дифузьори и големите жигльори.

Comment

• Ако държиш на Вебери има едни 36-ци и мога да питам за цена.
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Благодаря много, ама в момента съм с такива. Все още се колебая дали има смисъл да слагам 40мм.
                              alfa romeo sprint 1984

Comment

Благодаря много, ама в момента съм с такива. Все още се колебая дали има смисъл да слагам 40мм.
                                То да сложиш хубаво, ма имаш ли преходните фланци между карбуратора и главата за 40 мм карбуратор?

Comment

Working...
                                X